Rólam

Sziasztok! Niki vagyok, a Ninuska márka megálmodója és készítője. Már kislány korom óta arról álmodoztam, hogy egyszer ruhatervező leszek. Ez az érzés egészen a mai napig kísér..

Hogy honnan is jött akkor a hajbavalók készítése?
Óvodapedagógiát tanultam és imádom a gyerekeket, talán ez is nagymértékben közrejátszott, hogy az apróbbak korosztályát  választottam. A Ninuska ötlete már régóta érlelődött bennem,nagyon sok anyagot, képet , tervet gyűjtögettem;rajzoltam mire 2015-ben elkészültek az első termékeim. Ekkor mégcsak teszt jelleggel barátoknak,ismerősöknek.

Úgy érzem most értem el odáig , hogy létrehozhassuk ezt a webshopot , ezzel megkönnyítve az átláthatóságot és a vásárlás folyamatát is. Minden egyes termék teljes szívből kézzel készül és bízom benne, hogy azt a felhőtlen boldogságot, gyermeki tisztaságot és csodálatos gyermekkort áttudom adni velük, amit én megélhettem a szüleimnek, nagyszüleimnek, nagynénéimnek köszönhetően.

Bár sokáig rövid hajam volt, mégis a “kakastaréj” ott díszelgett a fejem tetején. Én ezekbe a kakastaréjokba (is) szeretnék varázsolni egy kis bájosságot.
Termékeim az “egyszerű de nagyszerű” elv alapján születnek. A minimalizmust és letisztultságot, szeretnék tükrözni a termékekkel, de természetesen nyitottak vagyunk bármilyen egyedi kérésre is, ezért is születtek már a Ti ötleteitek alapján is hajbavalók.

Emellett sokat tanulunk és fejlődünk, hogy hamarosan a ruháinkkal is találkozhassatok.

Csatok-2 (1)

Kapcsolat

Írj nekünk itt, vagy az email címeinkre és felvesszük veled a kapcsolatot!

Nézz be hozzánk!

Ninuska

Pöti Store Showroom

1135 Budapest, Pozsonyi út 28.

Email

hello@ninuska.hu